Dimarts 12. Visitar els malalts

dt., 12/07/2016 - 18:34

Sona la cançó Me sube la bilirrubina i ens despertem de seguida els que encara no estàvem desperts.
Baixem al pati per espavilar-nos ballant la coreo que estem preparant per al darrer dia.
Quan hem pujat per rentar-nos i pentinar-nos no teníem aigua, pànic dels monitors 130 persones i sense aigua! Per sort una telefonada a l’ajuntament ens informa que s’ha produït una avaria i han hagut de tallar l’aigua, de seguida tornarà. Ufff!
La pregària ens ha fet reflexionar sobre la nostra debilitat quan estem malalts i com ens reconforta una poc d’estima i d’atencions per part dels que tenim al costat que moltes vegades curen més que les medecines. Jesús en el seu pas per aquesta terra va curar infinitat de malalts i convida als seus deixebles i a nosaltres a que estem al costat dels que pateixen.
Després de desdejunar i netejar la casa cada grup ha fet una activitat diferent: tintar samarretes, campionats de futbol i basquet, preparar motxilles per a les Torrosselles.
Hem esmorzat i cap a la piscina.
Després de dinar i com que fa molta calor els monitors ens han preparat una activitat que molts pocs de la colònia havia fet: El Torpedo, en les fotos podeu veure en que consistia. Ens ho hem passat genial.
Després de berenar pa en sal, oli i pebre-roig que ens havien preparat els nostres companys morats i que estava boníssim hem passejat per la fira de la salut, on hem pogut relaxar-nos, fer-nos massatges, prendre infusions i fer-nos mascaretes per al cutis.
Hem acabat el dia amb una vetlada especial : Xè quina traça! Que ha estat tot un èxit.