L’ASSOCIACIÓ JOSEP CLIMENT ATORGA L’HONOR PENTECOSTA 2017 A MN. JOAN RAMON HERRERO

dj., 08/06/2017 - 11:48

El diumenge 4 de juny, solemnitat litúrgica de la Pentecosta, a la parròquia cocatedral de Santa Maria, i al final de la missa de les 11, tingué lloc la proclamació de Mn. Joan Ramon Herrero com a Honor Pentecosta 2017 a títol pòstum, amb assistència d’un centenar de participants.
Després d’un breu refrigeri, el president Guillem Badenes procedí a iniciar l’acte de lliurament del guardó. El secretari, Avel·lì Flors, en la laudatio, ressaltà la labor de l’homenatjat que contribuí poderosament a crear una autèntica florida musical a la ciutat de Castelló, amb la constitució del Conservatori Professional Francesc Tàrrega i amb la consolidació de diverses corals que encara avui es mantenen actives.
A la laudatio del secretari s’uniren diverses veus que parlaren emotivament en nom de les corals representades en l’acte. El president donà el guardó de l’homenatjat a Maria Dolores Fabregat, a la qual l’Associació Josep Climent també oferí un guardó personal de reconeixement pels anys que serví l’homenatjat.
Un centenar d’assistents participà en l’acte de llurament de l’Honor Pentecosta 2017 a Mn. Joan Ramon Herrero, al quals l’Associació distribuí un exemplar de la seua revista PENTECOSTA dedicada a l’homenatjat.