DIJOUS 6 DE JULIOL

dv., 07/07/2017 - 11:28

Molt de matí comença el campament.
Abans de les 7 monitors i joves ja estaven preparats per començar el camí.
Mes de 100 van marxar cap a Figueroles i Puertomingalvo.
A Figueroles ja els esperaven els monitors per fer barranquisme, piragüisme, tir en arc, tirolina... Tots van superar les proves i a la vesprada descansaven i jugaven al poliesportiu del poble.
Els de Puertomingalvo van seguir la ruta prevista sense incidents.
A les 10 eren els de la colònia els que estaven ansiosos per començar l’AMUNT.
Dos autobusos plens de xiquets i monitors van marxar cap a Llucena, en arribar a l’escola van deixar les maletes, van esmorzar al pati i cap a la piscina que enguany estava renovada. Ja no és tan fonda i per fi poden fer peu!
En tornar de la piscina Teresa i Pablo la nostra parella de cuiners ens havien preparat uns magnífics macarrons amb carn i tomata, truita i plàtans que ens mengem molt a gust.
I toca descansar a les habitacions encara que hi ha molts que s’estimem més la pilota.
Per fi sabrem a quin grup anem!! Els monitors han preparat un joc que ens fa passejar per les festes del nostre país. Els que millor superen la prova corresponent a un poble seran de la seua Junta de Festes. Després del joc cadascú se’n va amb el seu grup a triar el llit, colocar la maleta...
I després de berenar, ohh! comença a ploure. La nostra marxa al Prat l’haurem de deixar per a un altre dia, i l’explicació de les normes les hem de fer al menjador i encara sort que tenim escenari. Les senyores Nor, Mes i la tia Taiming ens expliquen el funcionament de la nostra convivència.
Cançons, jocs i a sopar amanida, llonganisses i creïlles fregides.
Després del sopar ens reunim per a la vetllada, un magnífic programa de televisió que mirem des del plató amb connexions amb tots els pobles i els protagonistes de les seues festes.
Assitim després a l’estrena mundial de la cançó que per a la nostra colònia han composat els nostres monitors i monitores.
Per a cloure el dia una història de la Biblia i com sempre Dia y noche.