NOTICIES DELS ITINERANTS (GRUPS 1 i 2)

dv., 07/07/2017 - 12:27

Arribem a Puertomingalvo després de dos hores d’autobus, per començar la ruta sota la pluja, però l’esperit itinerant i la calor fa que la pluja siga benvinguda.
La ruta va discòrrer sense cap incidència, a bon ritme i energia, arribant a Sant Joan de Penyagolosaper a disfrutar del dinar esperat i descansar les cames.
Movem cap a la zona d’acampada on Juan fa un talller de com s’ha de montar una tenda de campanya ja que hi haurem de dormir 2 o 3 dies. Un cop montada fem jocs de presentació per a conèixer-nos els 2 grups i saber una miqueta més de nosaltres.
Per acabar la vesprada farem una reacció química amb diferents reactius i saliva per veure de quin color som i a quin grup pertanyem.
A l’hora de sopar la típica sopa i llonganisses amb tomata per a agafar energia per a la vetllada on buscarem animals perduts per Penyagolosa escoltant el seu soroll i amb l’ajuda d’una llanterna.
Acabada la vetlada tocarem un parell de cançons, explicarem normes i dins de la tenda desxifrarem el missatge secret que hem rebut.