DIUMENGE 9. EL CORPUS

dl., 10/07/2017 - 09:20

Per ser diumenge es lleven més tard. Cap a les 9:00 baixen ja vestits i ben pentinats (alguns) a les escales per fer la pregària del matí. Avui Avel·lí els conta l’història d’amistat entre David i Jonathan.
Després del desdejuni van a fer les tasques comunes. Els de cuina ens fan uns croissants molt bons que ens menjarem al dinar.
Els faltava preparar els cavallets i els nanos per anar a la vesprada a ballar al poble i aprofiten abans d’anar a la piscina per acabar-los i aprendre’s el ball.
A les 12 marxen tots cap a la piscina. L’aigua està gelada però juguen i s’ho passen superbé.
A l’escola els espera dinar de diumenge: entremesos, paella i gelat.
A les 4 participen tots en el concurs convocat per a la portada de la revista. Es presenten 9 portades que a la nit seran seleccionades. Ja veureu els resultats.
Després de berenar hi ha exhibició de ball. Cada grup balla la dansa de nanos o de cavalls i es tria un xiquet o xiqueta que ho ballarà al poble.
Van al poble per ballar a la plaça, però està plena de gent i amb música a tope i han d’anar a ballar a una terrasseta molt bonica.
Tornen ràpid cap a l’escola per dutxar-se i anar a la celebració que ha preparat molt be el grup morat.
Ens representen el sopar de la pasqua jueva i l’últim sopar que va celebrar Jesús amb els seus amics.
Sopen carn empanada amb tomata i amanida, fruita i llet.
La vetlada ha estat molt tranquil·la, relaxada. Els monitors han tocat les guitarres i han cantat moooltes cançons que tots es saben i que canten amb molt de gust
I com sempre Dia y noche i a dormir