DIVENDRES 14 SANT ANTONI DE FORCALL

ds., 15/07/2017 - 11:49

S’acaben els dies. Avui és el darrer dia normal. Ens alcem i fem totes les coses previstes al matí. A la pregària ens parlen de sant Antoni, amic dels pobres, de la soledat i dels animals. Després del desdejuni i els serveis generals, fem ja les motxilles per tornar a casa demà i repassem els objectes perduts. Esmorzem i fem cap a la piscina per darrera vegada.


Després d’un bon dinar (l’últim dinar a la colònia) i el temps lliure. Com que demà hem de celebrar la cloenda de la colònia i el campament, assagem els números que ha de representar cada grup i cantem les cançons que hi hem de cantar.


I una cosa preciosa: ens reunim per grups i fem la reflexió final de colònia, repassant els dies que hem viscut junts, valorant les coses bones que ens han passat i lamentant les coses negatives que hi ha hagut.


I una cosa especialment rellevant. Esta vesprada han vingut els nostres companys itinerants des dels seus llocs. Vénen cansats, per això, només arribar, se’n van a la piscina a banyar-se i refer-se del llarg camí que han fet.
Sopem junts, bé, en dos torns, perquè entre tots som tants que no cabríem al menjador uns i altres.


A la nit són el s itinerant s'afigen a la vetlada que ha preparat el grup taronja. Uns i altres som una colla ben gran, uns 250, que emocionadament cantem, donant-nos les mans, el nostre Día y noche, i ens n’anem a dormir.

Fins ací les nostres cròniques. Demà a les 11 us esperem a tots en la colònia.