DIMARTS 14. CARIBDIS I ESCIL·LA

dt., 14/07/2015 - 11:16

Després d'una espectacular gimnàstica que, com tots els matins, ha dirigit el gran Cabedo, hem fet la pregària del matí i hem sentir la narració del pas de l'estret de les roques, fugint dels monstres Caribdis i Escil·la, i Avel·lí ha fet l'aplicació al camí de la nostra vida en què haurem de decidir, moltes voltes, entre opcions contràries, mirant de procurar de triar la part difícil, la porta estreta, el camí complicat de la vida i l'alegria (Mateu 7, 13-14; i 19 16-30).

Com sempre, després dels serveis comuns, anem de cap a la piscina, i, després del temps per als grups, dinem amb molta gana: una ensalada molt ben farcida i espaghettis a la carbonara. Al temps lliure podem veure Misión Odissea, una sèrie d'animació sobre les aventures d'Ulisses.

A la vesprada tenim l'eixida a la Floresta amb una gimcana que ha preparat el grup de monitors i que acaba amb un passeig pel poble de Viver. A la nit sopem (amanida campera i mandonguilles) i passem a la vetlada on sentim també la llegenda del Llac alpí, símbol del autèntic sentit de la nostra vida. La vetllada continua amb les actuacions del Xe quina traça!, en la que els xiquets ens mostren les seues habilitats, tocant instruments, ballant, o explicant acudits. Després, Dia y noche, i a dormir!