25 anys

Cinquanta persones assisteixen a la conferència del doctor Marc-Antoni Adell sobre Josep Climent

dv., 14/11/2014 - 14:42

Unes cinquanta persones van assistir ahir a la conferència de Marc-Antoni Adell, que va il·lustrar fantàsticament la vida i les obres de Josep Climent, passant per les seues etapes a Castelló, València i Barcelona, i també per les seues facetes de pensador il·lustrat, benefactor dels més necessitats, impulsor d'escoles i centres d'aprenentatge, i defensor del País.

Us esperem dijous que ve, també a les 19.30 al museu de Belles Arts, a una taula rodona sobre la situació de l'església a Castelló.

S'inaugura l'exposició dels 25 anys de l'Associació Josep Climent

dv., 07/11/2014 - 15:41

Dijous 6 de novembre a les 19.30 h es va inaugurar l'exposició commemorativa dels 25 anys de la nostra Associació que restarà oberta fins el dia 5 de desembre al Museu de Belles Arts de Castelló. Fou nombrosa l'assistència de públic, que gaudí del material exposat i del moscatell i els rollets amb que se'ls obsequià.

Després d'unes paraules del president inaugurant l'exposició, el secretari Avel·lí Flors féu una breu reflexió sobre el futur i els reptes que té davant seu l'Associació pels propers anys.

Trobada General d'Animadors de Cant per a la Litúrgia 2014

dg., 26/10/2014 - 15:45

El dissabte 25 i el diumenge 26 d'octubre hem celebrat a Castelló de la Plana la XXXIII Trobada General d'Animadors de Cant per a la Litúrgia, amb una assistència d'un centenar de participants, entre els vinguts del Principat i del País Valencià, els socis de la Josep Climent i els cantaires del Cor Pentecosta. El dissabte 25 cantàrem a la Basílica de la Mare de Déu de Lledó l'himne de l'Akàthistos. El diumenge 26 celebràrem les Laudes i l'Eucaristia a la parròquia cocatedral de Santa Maria.

Gran èxit d'assistència a la trobada de les colònies i campaments AMUNT!

dg., 28/09/2014 - 15:46

Centenars de persones es van apropar ahir a la Pèrgola de Castelló per retrobar-se amb les amistats que s'han anat creant durant els últims 25 anys de l'Associació Josep Climent, i dels 21 anys de colònies i campaments AMUNT!. Fins a quatre-centes persones es van apropar a les activitats prèvies i a l'acte central de la trobada, mentre que unes vuit-centes van assistir als concerts de després de sopar.

Trobada dels campaments i colònies AMUNT

dl., 01/09/2014 - 16:12

Benvolguda família Amunt,

L'Associació Josep Climent celebra enguany el seu 25è aniversari i tenim el plaer de convidar-vos a l'acte de Trobada dels campaments i colònies Amunt que tindrà lloc el proper 27 de setembre a les 18h a La Pèrgola de Castelló, al Parc Ribalta.

Allí ens trobarem amb antics companys i companyes i podrem compartir i recordar tants anys d'alegries i estima.

El programa serà el següent:

Festa de Pentecosta

dl., 09/06/2014 - 16:40

El diumenge dia 8 de juny d'aquest any l'Associació Josep Climent va començar la celebració dels 25 anys de la seua existència, amb una celebració a la que van estar convidats els que durant tots aquests anys han assistit a la catequesi en valencià a la parròquia de Santa Maria promoguda per l'Associació.

Subscriu-te a 25 anys