AMUNT 23. DIJOUS 6

Amb retard, perquè el treball en el campament es multiplica i no sempre tenim temps per contar-vos les coses, us expliquem el que van fer ahir dijous els vostres fills i filles.

Ha començat l’AMUNT 23, un amunt especial, estem de d’aniversari, fem 30 anys.

Els infants de la colònia han pujat cap als Ports ben il·lusionats cap al poble de Cinctorres per passar els dies a l’Alberg de la Roca Parda. A l’arribar esmorzem i els monitors han preparat el joc del forat màgic, on els xiquets i xiquetes desprès de posar la mà extreien el mocador del color del grup amb qui va a estar durant la colònia. Hem fet la descoberta del lloc, ens hem presentat, hem jugat, hem cantat i hem construït les normes de convivència entre totes i tots. A dinar i descansar. De vesprada hem fet les bústies i hem escrit els nostres desitjos per al campament. En acabar calia descobrir el poble i així hem fet amb la gimcana de jocs en l’alberg , a l’ajuntament, a l’església, a l’àgora, a la font, a l’ermita... quin comboi! S’ho han passat d’allò més bé! I de tornada a l’alberg, històries i a sopar. A la vetllada hem descobert quina seria la temàtica d’enguany, que com no podia ser altra, anirà de festes! Hrm cantat aniversari feliç per a la colònia i els monitors han bufat els ciris i demanat bons desitjos per a totes i tots.

ITINERANTS

Dijous 6 els itinerants han eixit de ben matí i han marxat els 4 grups cadascun al seu lloc d’origen de la gran aventura de recórrer les nostres terres. Grup 1 fa la ruta de Vistabella a Xodos, el grup 2 va de Vistabella a Penyagolosa, el grup 3 va de Ribesalbes a Aiòder i el grup 4 comença en el Sitjar per acabar en Ribesalbes. El temps acompanya i les rutes s’agafen amb ganes el primer dia. Que grans estos caminants!

El grup 4 fa el darrer sopar de sopa i llonganisses, trobaran a faltar aquests fideus espessos.

Divendres 7 cap al migdia els itinerants ja estan als seus llocs. El grup 1 acampat a Penyagolosa, el grup 2 prenent un bany a Villahermosa i preparant-se per anar a dormir a l'ermita de S. Bartolomé, el grup 3 a Fuentes  i el 4 al multiusos d'Aiòder. Tots han pogut fer les rutes amb bon ànim.