ACTE DE CONCESSIÓ DE L'HONOR SOCIETAT 2022

Ahir, dijous 16 de juny a la sala multiusos de la Fundaciò Dávalos Fletcher, tingué lloc l'acte de concessió de l'HONOR SOCIETAT 2022, per part de l'Associació cultural Josep Climent, al conegut muntanyenc castellonenc JOSEP L. VICIANO AGRAMUNT. L'acte va començar amb unes paraules de record d'Avel·lí Flors amb la projecció de fons de les vistes d'una memorable excursió dels anys cinquanta. A continuació el cor PENTECOSTA, amb Batiste Porcar a la flauta i Joan Castany a la guitarra, interpretà una selecciò de cants i cànons de clar sabor excursionista.

Seguidament, en la part protocol·lària, després de la lectura de l'acta de concessió per la secretària, l'historiador Ferran Olucha Montins llegí una emotiva laudatio de l'homenatjat, resseguint-ne el seu llarg historial activista, muntanyenc i excursionista. El president de l'Associació Josep Climent, Guillem Badenes, lliurà el guardó que acreditava l'homenatjat com a HONOR SOCIETAT 2022 amb unes frases laudatòries a Josep Viciano; el mateix tancava esta part tan emotiva amb unes breus paraules de record i agraïment.

Com és costum en esta Associació, l'acte finalment es tancava, en ple carrer, amb una orxata i fartons per a tothom. Un moment especialment emotiu perquè ens hi retrobàvem gent de distinta procedència, però unida per l'estima apassionada a esta terra i a esta cultura.

Laudatio a càrrec de Ferran Olucha Montins
Josep L. Viciano amb la seua esposa Amèlia i el president de l'associació Guillem Badenes