AMUNT 2011

ds., 09/07/2011 - 20:33

Divendres 8 de juliol, dia de la Fotografia

Després d'una esgotadora sessió de gimnàstica, a càrrec de Cabedo i Guillem, fem la primera pregària del matí amb una reflexió sobre l'obra de la creació, autèntica fotografia de la bellesa divina, i sentim la narració llegendària del llac alpí, símbol del misteri de Déu Pare Fill i Esperit Sant. Després d'esmorzar i fer els treballs de la colònia, comencem a preparar, per grups, el musical final de cloenda. Després marxem cap a la piscina refrescant. Fa un dia bo i l'aigua és abellidora. A la vesprada comencem els tallers, uns amb més traça que altres. A hores d'ara encara no se sap si la rèplica de la font del poble aguantarà o no. I no podria falgtar el berenar, i, després, un altra gimcana, ara pel poble passant diverses proves i deixant-ne constància fotogràfica. Els resultats, ja els veurem.

Tornant cap a l'escola assagem cançons tradicionals de la colònia mentre uns veïns ens arrruixen per a refrescar-nos. Sopem verdures, peix i cireres. La vetlada, que han preparat els del grup Blau, amb la participació de tots els altres grups, és la representació d'una llarga sessió fotogràfica. Els menuts estan molt cansats i se'ls tanquen els ulls. Cantem Dia y noche i anem a dormir. Avui no cal fer-los callar.
A la vesprada Dolors i Avel·lí van a les Torrocelles a visitar els itinerants menuts que hi estan acampats i tenen amb ells una reflexió que acaba amb profusió de cançons. Comencen a arribar a la colònia nous reforços: Bibi, Ainhoa … Esperem més novetats pel cap de setmana. El dia ha estat redó.
Les fotos que veieu són dels itinerants que ja estaven a Torrosselles.