AMUNT 2011

dc., 13/07/2011 - 20:30

Dimarts 12, dia de la Pintura

Avui, després de despertar del son amb una bona sessió de gimnàstica, a la pregària del matí hem sentit com cada u de nosaltres pintem en el nostre lloc, i que podem pintar de moltes maneres (com ha fet l’art en distintes èpoques) i com Jesús pinta, sobretot, els personatges humans, especialment els que es creuen bons, els rics i els poderosos.
Després vénen el desdejuni, els treballs de la casa, la preparació de la cloenda i, naturalment, l’esperada piscina. Ve després el bon dinar: ensalada, arròs a la cubana, espanadilles, croquetes, calamars i meló. A continuacio, l’esperada final del campionat de futbol amb el següent resultat: campió, equip Los Bonguis; subcampió: equip Fa Calor; tercer classificat, equip Albinegros; quart classificat, equip Sin Nombre; pitxitxi, Carlos Galocha, de Albinegros (7 gols); premi al joc net, Sergi Toledo i Carlos Galocha; i jugador revelació, Álvaro Pastor, de Sin Nombre.

A continuació vénen els diversos tallers que avancen a bon ritme. Després, el berenar esperat, però vam haver de suspendre el circuit de pintura perquè va ploure. Ens vam quedar dins de l’escola jugant com vam poder. Abans de sopar tornem a assajar la coreografia final del musical. Sopem bullit, mandonguilles i iogurt.
La vetlada l’hem de fer dins, a l’escenari del menjador perquè torna a ploure. Malgrat tot, és un èxit. Els rogets presenten l’acte amb la representació de quadres famosos: las Meninas, el Crit i d’altres.. Les Granats, que esvan quedar el dia abans sense fer vetlada, representen Romea i Julieto, adaptació al segle XXI de l’obra de Shakespeare. Un apludiment per als artistes, Día y noche, i a dormir que demà toca matinar.