AMUNT 2011

dj., 14/07/2011 - 20:23

Dimecres 13, dia de l’Arquitectura i l’Escultura

Avui és un dia tot especial. A les 7 s’alcen els majors, grups Morat i Granat. Que desdejunen, i, amb les moxilles preparades, carreguen esmorzar i dinar, i cap a les Torrocelles. A les 8 s’alça el segon grup, grups Verds i Marrons, que, després d’esmorzar, participen en la pregària del mati on han sentit que cada u és un artista que ha de configurar la seua pròpia escultura i la seua integració en la societat que ha de servir, sempre amb amor, que és com el morter que uneix les unitats de la construcció (persones) en la societat i en l’església. I se’n van tot el dia cap al naixement del riu Llucena.

Els altres, Rojos, Grocs, Taronges i Blaus, es queden a la colònia fent-hi els treballs de la casa i preparant l’acte de cloenda. A l’hora en punt, cap a la piscina. I al dinar, que avui és molt bo: pollastre al forn i meló de tot l’any. A la vesprada, Rojos, Grocs, Taronges i Blaus faran els tallers i després del berenar el segon intent del circuit de pintura; pareix que avui el temps acompanyarà.
I després a esperar que arriben els dos grups que han passat el dia al naixement del riu Llucena. Un bon sopar conjunt les dues formacions (sis grups) a base de purè de llegums i peix, foc de campament a càrrec dels Grocs. I, com sempre, alguna explicació que tanca el dia abans d’anar a dormir cantant Día y noche. Fins demà, si Déu vol.

Des del campament de Penyagolosa ens informen que abans de partir i tornar demà cap a Llucena han deixat plantada una carrasca que guardarà el record del seu company Marc.