AMUNT 2011

dv., 15/07/2011 - 20:08

Dijous 14, dia del Cinema

Un dia que controlen els del grup Verd. i que segueix l’horari dels dies anteriors. Al matí, la reflexió sobre la pel·lícula de la nostra vida que podríem comparar amb la de la vida de Jesús, el gran director de cinema de la humanitat.
L’equip encarregat de la cuina ens ha obsequiat amb muntanyes de mongetes, habituals a les sessions de cinema.La novetat principal del dia és l’arribada, cap a migdia, dels companys dels grups Morat i Granat que, com era d’esperar, han fet cap directament a la piscina del poble per recuperar-se de la brutor i les picades dels mosquits que habiten les Torrocelles. Després tot ha seguit el seu curs. Es molt d’agrair el bon dinar fet a base d’ arròs al forn i entremesos i que ja compartim tots els grups sense excepció.

A la vesprada, passats els tallers i el berenar, hi ha el Gran Joc del Cinema. El sopar que ve a continuació és d’amanida, truita de creïlla i formatgets, completat amb unes bones cireres. Després de la vetlada cantem el Dia y Noche i cap al llit, que els morats i granats agraeixen especialment després d’una nit incòmoda a Torrocelles.