Ha mort Agustí Flors

dl., 29/08/2011 - 19:06

El coneixia tothom perquè s'implicava amb totes les activitats de l’Associació Josep Climent de la qual va ser president del 1999 al 2007, i encara després, com a vocal de la Junta Directiva, especialment encarregat dels honors Pentecosta i Societat. El seu traspàs, als 77 anys d’edat, ens ha sorprès a tots per tan sobtat desenllaç. La mort ocorregué el dimecres 24 d’agost a l’Hospital de la Plana on l’havien baixat amb ambulància la matinada d’aquell mateix dia.

Al dia següent, la missa exequial a la parroquia cocatedral de Santa Maria de Castelló, que presidiren deu preveres, va estar molt concorreguda per amics i persones que coneixien i estimaven Agustí. Mn. Guillem Badenes va fer una bella i emocionant homilia i el Cor Pentecosta va animar la celebració amb cants apropiats. L’Associació va depositar sobre el fèretre un ram de flors i, acaba la cerimònia, hi deposità la senyera, moment en el qual esclatà un emocionant aplaudiment de tots els assistents. Era un senyal del reconeixement d’una vida admirable en tots els aspectes i especialment coherent amb el seu ideari. El dia següent les seues despulles rebien sepultura al cementeri nou de Castelló.

El dia de Tots Sants d’enguany, a les 11 del matí, si Déu vol, l’Associació celebrarà una missa en sufragi i memòria d’ell.