AMUNT 2012

dv., 06/07/2012 - 19:07

Divendres 6 de juliol
Festa del Palio. Itàlia.

El dia ha començat a la colònia de Llucena només s'ha fet de dia. Les ganes de passar una altra jornada amb els amics i la falta de cansament (encara) ha fet que a les 6:30 del matí ja hi hagués gent xerrant. Com han pogut han restat gitats fins les 7:45, hora en que han baixat a fer gimnàstica. Ja s'han produït les primeres caigudes, molt de Betadine però sense conseqüències.
A les 8:45 ja estavem preparats per a la pregària del matí. Hem cantat el primer Bell matí del campament, i Avel.lí ens ha explicat la història d'Esther i el rei persa, que va donar lloc a la festa dels Purim.
Acabada la reflexió, desdejuni i tasques comunes. Ja que avui la festa és italiana al taller de cuina el grup groc ha fet unes pizzes que ens menjarem per berenar.
Els grups han començat a preparar ja la festa final de la colònia i en acabant tots han marxat a la piscina amb l'esmorzar a la ma.
Després de dinar les activitats s'han centrat en la festa d'avui. Cada grup ha preparat les seues banderes, han escollit els seus colors i han assajat el seu crit d'ànim.
Quan han acabat de berenar la pizza que havien preparat els companys, ha començat la gran desfilada, cada equip lluïa les seues banderoles, els seus colors i el seu crit i ha començat la competició: gran joc de pinces, l'aranya i finalment els dos equips finalistes, granat i taronja
han fet la carrera de "carretilles". Guanyador: equip granat que lluïrà els seus colors fins al final de campament.
Cansats de la competició hem tingut temps per a les cançons, han debutat dos noves guitarristes: Sofia i Paula.
Després de sopar vetlada i a dormir.

Els itinerants ens han enviat notícies. Tots estan be, avui dormiran a Castellfort i a Cinctorres i si fa mal temps estan a cobert. A Cinctorres ens han dit que feia molt de fred, però la piscina era coberta i climatitzada. Quina sort!