NOTICIES DEL GRUP 1 D'ITINERANTS

dg., 08/07/2018 - 13:02
Grup 1

El primer dia dels itinerants del grup 1 van arribar a Villamalur després d’una caminata des de Fuentes de Ayodar. Van arribar a una zona d’acampada on van dinar, descansar i començar els jocs de presentació per a que tots els xiquets i xiquetes que encara no es coneixien sàpiguen el nom i algunes coses més.

Després van anar a la piscina a refrescar-se i explicar les normes i jocs del campament. A la nit van anar a sopar a la zona del fronton del poble, on els van regalar cireres d’allà que estaven molt bones. Després de sopar van jugar pel poble al clàssic polis i cacos.

El segon dia van matinar molt per evitar la calor de l’estiu, i es van dirigir cap a Pavias. Van arribar allà després d’una dura ruta amb força pendent, i allí van fer un taller per aprendre a fer diferents tipus de polseres i poder tenir un record d’aquet campament. Després van fer jocs per aprendre a treballar en equip. Després de sopar es va fer una reflexió sobre el treball cooperatiu i la integració, i baix demanda dels propis itinerants, una ronda ràpida de pressing kiss.