DIUMENGE 8 CIVILITZACIÓ XINESA

dg., 08/07/2018 - 13:01
Drac xinès

Avui és diumenge i ens hem alçat un poc més tard, no hem fet gimnàstica i a les 9 i mitja ben pentinats i perfumats i amb la roba neta ens hem reunit per a la pregària del matí.
Avui ens han contat la paràbola del sembrador i ens hem proposat al llarg del dia ser com la terra bona on fructifiquen les llavors, les paraules, els consells que ens donen...
Encara que és diumenge igual s’han de fer les tasques de la colònia. En les fotos ens podeu veure escurant i fent unes magnífiques coques malfetes que després hem farcit amb compota de nectarina que vam fer ahir, un berenar magnífic!!
A continuació hem fet els caps per als nostres dracs xinesos.
Després hem anat a la piscina. Com veureu els de la Muixeranga no poden parar de fer pilars ni dins de l’aigua.
Hem tornat a l’escola un poc més prompte. Uns companys, ajudats d’Avel·lí ens havien preparat una representació amb l’apòstol Pere i Jesús com a protagonistes. Acabada la representació hem dinat taboulé i tombet de corder.
Hem descansat una estona i ens han repartit unes històries de la cultura xinesa que aquesta nit hem de representar en un teatre d’ombres. Pensant com ho podríem representar se’ns ha fet temps de berenar i marxar cap al poble fent una desfilada amb els nostres dracs.
Arribats a la plaça hem tingut una sorpresa. Representaven una obra de teatre, nosaltres i els monitors hem fet d’artistes voluntaris i ens hem divertit molt.
De tornada a l’escola dutxa i sopar: una sabrosa sopa i amanida amb calamars a la romana.
Ara anem a començar la vetlada. Esperem que ens isca be el teatre d’ombres que hem preparat.
Fins demà.