Assemblea General Ordinària 2014 de l'Associació Josep Climent

dg., 26/01/2014 - 16:48

Avui, diumenge 26 de gener de 2014, com estava previst, ha tingut lloc a la Casa dels Orfes l’Assemblea General Ordinària de la nostra Associació, a la qual asistiren la Junta Directiva i 31 dels seus socis. Després del cant del Veni creator, el secretari llegí l’acta de l’assemblea general ordinària de l’any anterior que fou aprovada per unanimitat. Igualment per unanimitat foren aprovats els altres punts de l’ordre del dia, començant per l’exercici econòmic de l’any 2013 que presentà i puntualitzà el tresorer Manuel Sanaüja. Especialment interessant resultà ser el repàs que es féu, amb imatge i so, de les activitats de les diverses camps d’actuació de l’Associació durant 2013: la Missa d’Onze i la Catequesi, l’Esplai i les Colònies, l’Escola de Música, el Cor Pentecosta i el Sambori.

Es decidi mantenir la quota anual de 40 euros per als socis, atesa la situació econòmica per què travessem. Fou aprovat l’Honor Pentecosta 2014 per a Mn. Vicent Gimeno Estornell, rector de l’arxiprestal de sant Jaume de Vila-real, i, també, l’Honor Societat 2014 per a Alejandro Garcia. L’assemblea aprovà, també per unanimitat, que l’escola de música de l’Associació porte el nom del seu pare, Josep Garcia Gómez.

En acabar la sessió foren lliurats guardons de reconeixement a les nostres majors, Rosita Tena Rubio, Amparo Garcia Ferran i Teresa Vives Monsonís. Finalment hi hagué, a la mateixa Casa dels Orfes, un dinar de germanor, al qual assistiren 24 dels presents a l’assemblea.