DILLUNS 9 CIVILITZACIÓ EGÍPCIA

dl., 09/07/2018 - 12:29
Itinerants

Com per a Egipte era molt important el Nil avui el nostre dia també estarà al voltant del riu. Anem a la Badina!!!
A la pregària hem escoltat la paràbola del servent sense compassió, i hem parlat de la necessitat de perdonar els nostres companys.


Després de fer les tasques de la colònia, com tots els dies, marxem cap a La Badina.


El camí és tot de baixada i de seguida arribem. Hi ha molt poca aigua i no podem tirar-nos des de la roca com tots els anys. Sort que els monitors ens han preparat una gimcana i passem tot el matí jugant per desxifrar un jeroglífic. Amb la col·laboració de tots els grups aconseguim llegir-lo. Diu així: La gent del teu voltant val més que tot l’or del món.
A l’hora de dinar ens arriben des de Llucena unes magnífiques plates d’arròs al forn que devorem en un moment.
Després de dinar una estona de relax, un banyet i tornada cap al poble, ara el camí fa pujada i ens costa més.
En arribar una bona dutxa, berenem pa en sal, oli i pebre-roig i ens separem per grups.


Els menuts ballem danses divertides que ens ensenyen els nostres monitors i els majors fem una Scape room per aconseguir salvar a un egiptòleg que ha fet un gran descobriment que no interessa a les empreses elèctriques.
Abans de sopar encara tenim temps per començar a ballar la cançó de la festa final; Balma i Marta ens han preparat una coreo molt xula!


Sopem crema fina de lentilles i mandonguilles amb cous-cous.

Els itinerants també ens donen notícies


Aquest quart dia els itinerants del grup 1 acomiaden a Juan al desdejuni i es carreguen les motxilles per anar cap a Ludiente.


En Ludiente aprofiten que estan dos dies per rentar roba als llavadors del poble i després de berenar en la piscina fem una reflexió sobre responsabilitat i la societat actual.


Per la nit ens desinhibim en una vetllada d’improvisació de teatre físic i clàssic, com demà descansem demà de la ruta aprofitem i fem una vetllada més llarga del normal