Dissabte 5 de juliol

ds., 05/07/2014 - 16:21

A les 8:00 del matí comença la vida a la colònia.

Es nota que ja és el segon matí i ja no s'han despertat tan prompte com ahir. La gimnàstica ha estat molt divertida i en acabar, ja ben nets i polits, hem fet la pregària del matí.

Després del desdejuni cada grup ha fet la tasca que els tocava. Podeu veure en les fotos que be treballen.
Els morats han fet una coca de tres xocolates, esperem que estiga ben bona. Tot seguit han marxat tots cap a la piscina a refrescar-se. Avui ja fa molta calor. De tornada a l'escola hem dinat sopa, calamars i empanadilles i fruita.

Després de dinar sessió de cinema. Avui tocava pel·lícula romàntica, Stardust . Abans del berenar taller de decoració. Cal engalanar el pati perquè aquesta nit és Nit de Ball. I a continuació Beauty salon, ens posem tots ben guapos per a l'ocasió. Després de sopar bollit i corder al tombet començarà el ball. Esperem passar-ho molt be.

Els itinerants grans compten amb la visita d'alguns monis molt especials: Guillem Roig, Carlitos i Núria Porcar. Els xiquets han despertat amb una magnífica interpretació de “natalici feliç” amb guitarres i ukeleles interpretada pels monitors degut al natalici d'Albert Collado.

Minuts més tard els itinerants majors hem deixat Penyagolosa de manera molt emotiva, deixant darrere nous amics fets durant aquests dies com Antonio el ermitaño i Luis. Els hem escrit una carta de comiat i ells ens han fet un regal.

La ruta ha sigut molt bonica i no massa difícil. Hem parat al Carbo per a gaudir d'un banyet i hem seguit fins arribar a Villahermosa del Río. Després de dinar hem anat a la piscina i hem fet una cursa d'orientació per a conéixer el poble mentre resolíem jocs de lògica. Per últim, la vetllada ha sigut divertidíssima.

Pel matí els itinerants menuts hem fet la ruta prevista, de Villahermosa del Río a San Vicente de Piedrahita. Després de dinar hem fet reflexions per grupets i després una posada en comú. En acabar, hem anat al poble a jugar a Àngels i dimonis, juntament amb altres joves del poble. Per la nit hem fet una gimcana de por a l'aire lliure.

Etiquetes