Diumenge 6 de juliol

dg., 06/07/2014 - 16:19

Per ser diumenge ens hem despertat un poc més tard i no hem fet gimnàstica. Hem començat el dia amb la pregària, la reflexió i el desdejuni. Com la piscina del poble avui diumenge està molt concorreguda hem decidit deixar-la per la gent del poble i al pati de l'escola hem muntat la nostra particular festa de l'aigua, que ha estat tot un èxit, amb pistoles d'aigua, globus i mangueres hem quedat tots ben remullats.

El dinar, com és obligat, ha consistit en entremesos, paella i gelat. La sessió de cinema amb la pel·lícula “Gru mi villano favorito 2” ha fet ple d'assistència, encara que alguns han aprofitat per fer-hi la migdiada. Acabada la pel·lícula ens hem convertit en actors, de manera que els grups de la colònia s'han mesclat per fer diversos curts relacionats amb pel·lícules d'animació. A les vuit farem la celebració recordant que avui és diumenge, contarem una paràbola, cantarem i farem una reflexió per grups per demanar perdó per les coses que no hem fet bé aquests dies.

En acabar el sopar amb amanida, llom empanat i macedònia de fruites i començarà l'entrega dels premis Manel Sifre d'animació. Ens espera una vetllada molt glamourosa.

Els itinerants menuts avui ens hem despertat a San Vicente de Piedrahita i després de desdejunar a la plaça del poble hem començat la ruta cap a Montanejos. Després de moltes hores de dura caminada hem arribat al riu on ens hem posat a l'aigua per recuperar-nos del cansament. Hem passat la vesprada jugant i descansant a la vora del riu i quan s'ha fet fosc hem pujat a la zona d'acampada on hem plantat tendes per a dormir. A continuació ens esperava un soparot a base d'hamburgueses i vetllada de jocs desinhibidors.

Els itinerants majors avui hem fet la ruta de Villarhermosa del río a San Vicente de Piedrahita. Ha sigut prou dura, però diuen que la de demà serà pitjor! De vesprada hem estat a la piscina, i els del poble s'han portat genial amb nosaltres.

Més tard hem fet una reflexió molt emotiva mentre el grup "calamar nyu" ens preparava el sopar. Hem rebut cartes molt emotives a la bústia de suggeriments i per últim hem fet vetllada de relaxació ja que demà ens toca matinar molt. Tot va molt molt bé!

Etiquetes