DIMARTS 10 FAR-WEST

dt., 10/07/2018 - 12:27
Guerra d'aigua

Es nota el cansament. No hi ha ningú despert quan sona la música que ens indica que estem en el llunyà Oest que ens mostres les pel·lícules. A poc a poc anem baixant a fer uns quants estiraments per a espavilar-nos i ja ben asseats baixem per a la pregària.

Avui sentim la paràbola dels talents. Tots tenim uns talents, unes oportunitats que se’ns dónen, aquest campament en pot ser una per a créixer com a persones. Ho hem d’aprofitar.

Després de desdejunar els groguets ens preparen moltes mongetes que ens menjarem per a esmorzar. Mentre esmorzem en grup anem preparant una actuació per al Saloon que ens monten els morats aquesta nit. Ja veurem que artistes que som!

Marxem a la piscina, encara que alguns s’estimem més quedar-se a l’escola preparant l’animació de la nit. Eulogi i Pablo ens han preparat uns espaguetis carbonara i corvina amb oli de nyora i fruits secs que estan per llepar-se’n els dits.

En acabar de dinar comencen els campionats de futbol. Els equips han d’estar formats per xics i xiques i han de poder jugar tots. A la vesprada fem un sorteig per conèixer qui és indi i qui vaquer.

Ens fem les disfresses i després de berenar i quan haviem de començar la batalla el cel ens ha caigut al damunt: trons, llamps, pluja i pedra. Una vesprada divertidíssima.

Després de la tronada hem tingut temps per a acabar de preparar l’actuació de la nit i començar a assajar la coreografia final. Avui hi ha celebració: és l’aniversari de Joan i de David i els regalem una coca de llepolies que comparteixen amb els amics.

La vetllada Xe quina traça que amb tantes ganes hem preparat ha estat un èxit. En acabar Dia i noche i a dormir!