ASSEMBLEA GENERAL DE L'ASSOCIACIÓ

dg., 27/01/2019 - 12:20
Vista general de l'assemblea

El diumenge 27 de gener hi ha hagut l'assemblea general ordinària de l'associació Josep Climent, a la parròquia de Santa Maria. Hi assistí una trenta de socis, amb la junta directiva. Seguint l'ordre del dia, aprovaren l'acta de la sessió anterior, el resum dels comptes corresponents a 2018 i el pressupost previst per a 2019 i, també, la llista d'altes i baixes.


Seguint un conjunt de vistes fixes amb les actuacions els diversos àmbits d'atuació de l'Associació, repassàrem moments intreressants de la missa d'onze, de la colònia i el campament Amunt, de l'esplai Pentecosta. de la catequesi infantil, del servei de classes Sambori, del cor Pentecotsa i de les publicacions. Repartíren als assistents el núm. 104 de la revista PENTECOSTA amb el títol "any de gràcia 2018", una especie de crònica de l'any passat. Els que no assistiren a l'Assemblea, rebran a casa un exemplar d'esta frevista.


S'aprovà també per unanimitat la concessió dels honors Pentecosta i Societat 2019: els Grups d'Oració i Amistat, creació del bisbe Josep Maria Cases, i la Societat Castellonenca de Cultura. Una trenta decidí anar junts a un restaurant i acabar el dia en bona companyia.