Dijous 7 Comença el joc

dj., 07/07/2016 - 18:16

Amb molta puntualitat, és a dir, mitja hora abans del que havíem quedat, els infants de Llucena ja eren al lloc d'eixida.
Es nota que estaven nerviosos i amb moltes ganes de començar l'aventura.
No n'ha faltat ni un i a les 10:20 ja eixiem tots cap a Llucena.
Quan han arribat al poble han esmorzat a la fireta del costat de la piscina mentre els monitors descarregaven les seues maletes.
En arribar a l'escola han fet un joc per triar el grup on havien d'anar. Sort!!! tots tenen algun amic en el grup.
I.... cap a dalt a pillar llit al costat de l'amic o amiga; enguany és fàcil perquè només hi ha dues habitacions una per als menuts i una per als grans.
Amb el llit triat i la maleta al lloc han baixat a les escales per donar unes normes bàsiques per al menjador. Les escales que recordàvem de Llucena han desaparegut engolides per l'ascensor. Les que ara tenim són més menudes i ens hem d'organitzar per tal de poder estar tots ben asseguts, però ho aconseguirem!
Han dinat amb molta gana macarrons, truita i cireres. S'ho han acabat tot, han repetit i tornat a repetir i han felicitat a les cuineres.
Després d'un breu descans que els xics sempre aprofiten per jugar a futbol, s'ha organitzat una gimcana per conèixer tots els racons de l'escola
Després de berenar pa amb crema de xocolata han eixit cap al Prat de Llucena on amb un joc els monitors els han explicat les normes de la nostra colònia.
En tornar del passeig a sopar: sopa, papes i creïlles fregides.
Ja només queda la vetlada que han organitzat els monitors, una reflexió sobre el sentit de la nostra colònia i a dormir, els que puguen o els deixen.
Demà us seguirem contant.