DISSABTE 9 Ensenyar a qui no sap

ds., 09/07/2016 - 18:45

El so de la cançó del dia ens desperta. Alguns i algunes ja fa estona que esperaven, amb desfici, a que sonara perquè ja estaven ben desperts.
Lentament baixem a fer uns pocs jocs per acabar-nos d'espavilar, ens arreglem i baixem a la pregària. Avui ens fa la reflexió Avel·lí que va vindre ahir per la nit i estarà amb nosaltres el cap de setmana.
Ens conta que Jesús, el nostre mestre, va ensenyar als seus deixebles no només amb paraules, sino amb el seu exemple. El dia que es despedia d'ells no els va fer un llarg discurs, simplement els va rentar els peus. Nosaltres també podem ser mestres dels altres si els estimem i els ajudem i servim.
Després de desdejunar fem els serveis indispensables de la casa i cada grup s'organitza per fer una activitat diferent: els rogets i els taronja tinten la seua samarreta, els blaus s'organitzen les motxilles, els grocs fan una coca i la porten a coure al forn del poble, els majors comencen els campionats de futbol i de basquet....
A les 12 tots cap a la piscina, fa molta calor i un poc d'aigua freca ens va de categoria.
De tornada a l'escola dinem sopa, pollastre empanat i meló.
Per la vesprada Missy ens ha encomanat una altra missió que haurem de dur a terme cooperant els uns amb els altres.
Superada la missió berenem i anem a fer un tomb pel poble perquè molts encara no el coneixem.
De tornada dutxa refrescant i Beauty Saloon; hem de posar-nos guapos i guapes que esta nit hi ha ball organitzat per l'equip morat.
Esperem passar-ho molt be