Crònica d'itinerants del diumenge 10

dl., 11/07/2016 - 18:39

Rebuda per whatsApp dilluns al matí
Els itinerants menuts, després d’Ares ens en anem cap a Vilafranca, fa un dels dies més calorosos però som molt ben rebuts en el camping del Llosar. Allí dinem i descansem una estona.
Per la vesprada fem un taller de montar tendes de campanya, alguns no n’han montat mai. Després una reflexió sobre l’amistad, els prejudicis i l’empatia… en saben molt.
Per la nit fem un joc nocturn amb llanternes corrent en busca de tresors amagats per la Font del Llosar mentre intentem no perdre vides per culpa de dimonis.
El diumenge és dia de descans i de neteja de roba pel matí, després es proposen jocs com el baló presoner o l’Ultimate (una espàcie de rugby,
Mentre estem jugant arriben els itinerants majors cantant i plens d’energia. També ens visiten Nati, Juan i el seu fill Aleix i Dolors i Avel·lí que ens porten notícies de Llucena. Torts junts mengem un arrosset al forn.
A la vesprada tenim un taller de cuina i cursa d’orientació, després sopar d’hamburgueses completes plenes de kétchup i una vetlada conjunta curteta ja que demà toca la ruta més llarga i hem de matinar; vorem eixir el sol.
Ah, se m’oblidava: els majors ens ensenyen una cançó nova que ha composat ells…emocionant