Matrícula per a les colònies i campament AMUNT 2017

ds., 13/05/2017 - 12:50

El proper dijous 1 de juny comença el termini per a les matriculacions dels infants que van fer en el seu dia la preinscripció a les colònies i campament. La matrícula es podrà fer els dimarts i els dijous de 18 a 20h als locals de l'Associació, Av. del Mar 14, baix, fins al 22 de juny. Lamentem informar-vos que les places per al campament itinerant i per a la colònia de Llucena ja estan cobertes; malgrat això, seguim guardant les preinscripcions i us avisarem si queden places lliures. Per al camp de treball encara queda lloc.

Adjunt a la notícia podreu trobar la fitxa de l'infant, l'autorització, i la informació per als pares. Podeu portar-los emplenats o emplenar-los quan aneu a fer la matrícula. Per a la matrícula és necessari una fotografia mida carnet de l'infant, i la còpia del pagament al compte que consta en el díptic.

El preu de la colònia d'enguany és de 260€, i el del campament itinerant és de 300€. Tanmateix, per a aquelles persones que vinguen a l'esplai durant el curs, siguen socis de l'associació Josep Climent, o tinguen algun germà a l'AMUNT, hi haurà un descompte de 10€.