DISSABTE 8. LES FOGUERES DE SANT JOAN

ds., 08/07/2017 - 12:24

Es nota que estan més cansats. Només 6 o 7 xiquets s’han despertat abans de sonar la música. La resta de la colònia s’alcen a les 8:15 quan sona la música.
Fan un poc de gimnàstica per acabar d’espavilar-se i després de vestir-se i arreglar-se baixen a la pregària del matí. Avui els expliquen qui és Sant Joan el Baptista i d’on ve el costum de fer fogueres la nit del 23 de juny.
Fets els serveis comuns comencem a preparar els cavalls i els cabuts i a assajar les dances per a la festa del Corpus de demà. Els cavallets acaben ballant-la de categoria.
Ben esmorzats baixen cap a la piscina i quan tornen els espera un bon dinar: bollit, vedella guisada i iogurt.
Després de dinar segueixen omplint la sala de tallers per fer-se polseres, milotxes amb fils, trenetes...Alguns només juguen a pilota i d’altres intenten aprendre a tocar la guitarra.
A les 4 i a ple sol, per fi, es llancen de cap al Torpedo. Es diverteixen moltíssim com podeu comprovar a les fotografies.
Una vegada estan banyats van cap a les dutxes i es posen ben mudats que esta nit hi ha verbena.
Després de berenar fan una petita reunió per grups on cadascú escriu en un paper un desig que a la nit cremarà a la foguera.
I a acabar d’empolainar-se. S’obre el Beauty Salon i tots xics i xiques aprofiten per pentinar-se, pintar-se les ungles, els ulls, els llavis....
Sopen un bon plat de sopa i pizza.
Per acabar el dia fan una foguera on cremen tots els desitjos i a continuació jocs preparats per l’equip marró i VERBENA fins a les 12 de la nit.
Amb el cant del Dia y noche acabem el dia i tots a descansar que bona falta els fa.