DIJOUS 13 DE JULIOL. CARNESTOLTES

dj., 13/07/2017 - 12:50

La colònia ja està acabant, hi ha moltes anècdotes que ens han passat: xiquets que ens han fet riure, monitors que ens han ajudat, coses que no han eixit be, material suficient per fer una xirigota.
Eixa serà la feina del dia d’avui: crear xirigotes criticant alguna cosa del campament i fer-se les disfresses per cantar-la a la nit.
Els que han estat a Torrosselles han superat la prova i tornen, molt contents. Van directament a la piscina on ja els esperen els menuts que han arreglat primer l’escola i han començat a fer-se les disfresses.
Després de dinar cigrons i pollastre, els majors comencen a fer-se les disfresses. Ells ja tenen les xirigotes pensades, ho van fer ahir a Sant Miquel on van tindre molt de temps.
Els menuts han de pensar les seues cançons, però ho fan amb molta gràcia.
Després de berenar tots van al poble a jugar. Els monitors els han preparat jocs a quatre llocs diferents del poble i han d’anar descobrint els diferents indrets i superant les proves.
Quan tornen, després de la dutxa sopen sopa i truita de creïlla i, a continuació, comença la XIRIGOTRAÇA. Es diverteixen moltíssim mirant les disfresses i escoltant les cançons dels seus companys. Acabat el festival, cançoneta i a dormir.