CLOENDA DE LA TROBADA GENERAL DE MONITORS

dt., 18/07/2017 - 11:45

Enguany era un any especial per la celebració dels 25 anys d’esta singular convocatòria AMUNT que ha aplegat poc més de dos mil infants, poc més d’un miler d’adolescents itinerants i prop de mil monitors i persones al servei de l’organització. En total, han mobilitzat, durant aquests vint-i-cinc anys, 4.020 persones.


Amb esta ocasió, el diumenge 16 de juliol, al matí, ha tingut lloc el joc del torpedo, organitzat per l’Associació Josep Climent per al poble de Llucena. Després, el dinar de germanor per a prop de cent monitors i personal de servei, amb paella (boníssima) a càrrec de Carles Pitarch.


Finalment, cap a les 17 h, hem celebrat l’acte central, dirigit per Núria Porcar, amb presència i participació emotiva d’una ampla representació de monitors, actuals i del passat, amb música del grup de rock XXX. S’hi destacà l’aportació a l’organització de colònies i campamentrs, de Nati Alcañiz, a qui feren lliurament d’un guardó en reconeixement pels seus anys de fidelitat i treball actiu en l’organització de les colònies i els campaments AMUNT.