COMENÇA EL NOU CAMP DE TREBALL A LA MATA

dt., 18/07/2017 - 13:55
El grup del camp

Avui, 18 de juliol, ha iniciat la marxa el grup de joves, xics i xiques, que enguany, per segona vegada, participaran en el Camp de Treball AMUNT que organitza l’Associació Josep Climent. L’objectiu és el de contribuir, amb els joves del poble, a la preparació de l’Aplec dels Ports d’enguany que tindrà lloc al poble de la Mata de Morella. Acompanyen els joves, com a dirigents i monitors, Carlos Garcia Arquimbau Pérez de Heredia i els germans Dolça i Avel·lí Flors Mas. La convivència durarà fins el diumenge 23 amb un dinar per als familiars dels participants en aquest camp de treball.
És el segon any que l’Associació Josep Climent convoca aquest camp de treball AMUNT, pensat especialment per a joves batxillers. L’any passat, tingué lloc al poble de Villores amb la mateixa finalitat de preparar l’Aplec dels Ports que aquell any se celebrava en esta població.
L’Associació Josep Climent, en el seu treball educatiu per a infants i joves, completa així l’oferta formativa AMUNT en tres nivells: colònia per a infants de primària fins a sisè; campament itinerant per a adolescents estudiants d’ESO i de formació professional; i camp de treball per a joves estudiants de batxiller i de formació professional.