AMUNT 2011

dv., 08/07/2011 - 20:34

Ja ha començat AMUNT 2011. A les 7 del matí eixia l'expedició dels itinerants en dos grups. Els uns enfilaven, a peu, la ruta de Castelló a l'ermita de Sant Miquel de Vilafamés. Els altres, amb autobús, directament a Vilafamés per fer la ruta a peu fins a les Useres. A les 10 del matí, monitors i infants ens trobàvem per marxar cap a Llucena: motxilles, mocadors, grups, retrobades, i tots cap a l'autobús! Manel, puntual com sempre, fent-ne la crònica audiovisual.

Al cap d'una horeta, els de la colònia ja érem a la piscina de Llucena. I després del bany, ja refrescats, pugem cap a l'escola per triar lloc a l'habitació, sempre prop dels amics. Amb les motxilles ja al seu lloc, encara trobem temps per assajar les cançons més reiteratives de la colònia. I de seguida, a dinar: macarrons, truita i unes cireres boníssimes. Acabats de dinar i sense temps de descansar, fem una gimcana per acabar de conéixer i pendre possessió de l'escola.
Anem a berenar a la Font de Godó. Els grups aprofitem per acabar de conéixer-nos, acordar les normes que hem de seguir per fer més fàcil i profitosa la nostra convivència i fer-nos les primeres fotos en grup. I a sopar: sopa, llonganisses amb creïlles fregides i iogurt. La vetlada compta amb l'actuació estelar de la Marinereta i el fill del rei de l'Anglaterra. Acabem el dia amb una reflexió sobre el somni de Jacob que escoltem amb atenció i un record emocionat pel bon company Marc, traspassat el proppassat dia 3. El cant en gran rogle del Dia y noche tanca un primer dia inoblidable. Pugem a les habitacions, però, com és costum, el primer dia ens costa agafar el son. Tenim massa coses que contar-nos …