Divendres 5 de juliol

dv., 05/07/2013 - 17:51

Dia dels treballadors de la terra

Avui és el dia dels rogets. El seu equip és l'encarregat del dia i de fer la vetllada. Molt abans de sonar la música per a despertar-se ja estavem tots alçats. De seguida hem baixat a fer gimnàstica i jocs, i ben espavilats hem pujat a rentar-nos. Ja mudats hem fet la primera reflexió del campament, sobre la llum del dia.

Després del primer desdejuni i les primeres tasques, hem anat a inaugurar la piscina. Hem pogut comprovar que no és tan fonda com la de Llucena, ni tan gelada. Hem jugat molt i ens ho hem passat molt bé. De tornada a la colònia els menuts hem passat per la dutxa; els majors ho faran abans de sopar.

Hem dinat llenties i hamburguesa amb tomata, que estaven molt bones. En els tallers hem fet un mural de les espècies protegides. Cadascú som quelcom que cal protegir i respectar. Com ahir ens va agradar tant la floresta, hem decidit tornar, aquesta vegada per fer jocs. Us posem unes fotografies perquè vegeu com és de bonica.

Quan tornarem a la colònia soparem, i farem la vetllada, aquesta nit ja amb llum. Hem pogut encendre els focus! Esperem dormir més que la nit passada. Fins demà!