DIVENDRES 10. LA FLOR DE LOTUS

dv., 10/07/2015 - 12:53

Primer dia sencer a la colònia.
A les 7 del matí, només entrar el sol per les finestres la majoria ja estavem desperts. Ens ha costat quedar-nos al llit fins que ha sonat la música.
Amb moltes ganes hem baixat a fer una estona de gimnàstica, i després de rentar-se i pentinar-se, hem fet la primera reflexió.
Els vaixells d'Ulisses, després de guanyar la batalla de Troia salpen cap a Itaca, però arriben a una illa on creix la Flor de Lotus, els que la mengen queden inactius i sense ganes de seguir les aventures.
No és el nostre cas, a la colònia tots tenim un objectiu, créixer com a persones, millorar, fer amics...
Amb els objectius clars desdejunem i fem les tasques que ens corresponen per tenir una casa ben neta i endreçada: agranem, recollim el material, netegem els serveis, escurem amb l'ajuda dels monitors.
Acabada la feina anem a inaugurar la piscina i de tornada a la colònia juguem una estona fins a l'hora de dinar: lentilles, carn amb verduretes i poma.
Acabat el dinar tenim una estona de temps lliure que aprofitem per a descansar, jugar a basquet i a futbol (sempre en tenim ganes), fer polseres, cartes, ballar...
A les quatre ens tornem a trobar per a fer uns tallers on ens construim un vaixell per a cada grup.
A continuació berenar i cap a la Floresta a passejar, ballar i cantar. Aprofitem l'entorn tan bonic per a fer-nos les fotos de grup per a la revista.
De tornada a l'escola sopem i cap a la vetlada. Veurem que ens ha preparat el grup morat, encarregat del dia.