Dissabte 11, Itinerants

dg., 12/07/2015 - 11:21

Els itinerants amb moltes incidències totes elles salvades, arriben per fi a Sant Miquel de les Torrocelles, on passaran la nit en aquest lloc tan màgic i bonic. El primer és dinar i agafar forces per fer una cursa d'orientació que els han preparat el monitors. Mentre reben la visita de Dèlia, Juan, Nati i Jose. Aquesta cursa amb pistes i proves d'enginy va servir per saber quina serà l'activitat estrela del dia.

Una vegada recorreguts els voltants de Sant Miquel i després d'haver parlat amb els masovers de la contornà, van descobrir que aquella nit el sopar l'havien de fer els itinerants en un concurs culinari. En aquest Masterchef especial, els adolescents per parelles i amb una mà lligada al company, havien de preparar 3 entrepans iguals que passarien a ser provats i puntuats pels nostres chefs: Chef Juan Ramsy, Chef Chicote Cotanda i Chef Lledó Ruscalleda. En aquesta primera edició l'àpat guanyador va ser l'entrepà titulat Fantasia Intensa de Miquel Torlà i Paula Traver que duia entre d'altres ingredients: poma, llom, salsa barbacoa i algun secret que no ens van voler desvetllar.

Després de sopar tots i totes els entrepans preparats, va vindre la reflexió i la vetlada, que aquesta vegada va estar destinada a fer-se massatges per parelles. I desprès de la relaxació profunda a dormir coberts d'estels per preparar la caminada del dia següent.