DIJOUS 11 ARTISTES

dj., 11/07/2019 - 21:34

A les 7:30 del matí ha eixit el cotxe de la colònia per portar el desdejuni i l’esmorzar als grups que dormien a Forcall. Els han trobat encara dormint, es veu que ahir la nit va ser llarga. Després de desdejunar han emprés el camí de tornada a Cinctorres, amb molt de sol, però encara així a la 1 ja estaven a la piscina i a les 2 a dinar a l’alberg amb els seus companys més menuts.

Els grups que s’havien quedat a Cinctorres han fet la mateixa activitat de tots els dies: gimnàstica, pregària, desdejuni, tasques i neteja, esmorzar, piscina i reunió de grup. Avui ja han començat a decidir que faran en la festa del dissabte.

Després de dinar els majors han descansat i els menuts han fet «jocs escultòrics» per a berenar a continuació i convertir-se en pintors.

La idea era fer murals pintant amb les mans. Resultat: han acabat tots pintats de dalt a baix. La dutxa ha estat col·lectiva amb una mànega a la plaça de l’alberg.

Després repàs de cançons, amb la incorporació de nous guitarristes.

Per sopar creïlles fregides i ous estrellats, no hi ha hagut problemes per a menjar-s’ho tot.

Demà ja és l'últim dia que passarem junts. Els infants ja es coneixen molt be, el grup està molt unit, no paren de cantar cançons, i l'ambient va pujant de to. Intentarem demà gaudir al màxim.