DIMECRES 10 FEMINISME

dc., 10/07/2019 - 17:55

Seguint l’horari previst els grups granat i morat s’han despertat a les 7:30 i després del desdejuni i la neteja personal han eixit cap a Forcall puntuals a les 8:30.

A les 10:30 ja havien arribat a Sant Cristòfol de Saranyana el punt més alt de la ruta. Han comprovat que tots estan preparats per a anar d’itinerants i han caminat sense cap problema.

Després d’esmorzar a Sant Cristòfol han continuat cap a Forcall. El camí feia baixada i a les 12 ja havien arribat.

Els menuts de la colònia s’han alçat a les 8:15 com tots els dies i després de fer un poc d’exercici, la pregària i el desdejuni han fet les tasques de la casa.

El grup roig ha fet una pizza que han portar al forn i s’han menjat per a berenar.

Per a dinar Laura els ha fet una amanida de cogombre, tomata, carlota, carabasseta i pipes que els ha agradat molt i una fideuà de muntanya boníssima.

El descans ha estat un poc més llarg, no estan els majors, hi ha més tranquilitat i han aprofitat per a descansar que bona falta els feia.

Després han fet un joc que els ha ajudat a reflexionar sobre els rols de gènere. S’han canviat la roba els xics i les xiques, han assignat distints sentiments als homes o a les dones, han representat situacions de discriminació i han contrastat les seues opinions...

Després de berenar han anat a voltar pel poble i han aprofitat per pensar que volen fer en la festa final del dissabte.

A les 10:30 el grup verd ha ofert la vetlada que havien preparat representant 6 situacions molt interessants de micromasclisme. L'opinió i l'actitud dels infants davant de les situacions ha estat molt alliçonadora. 

Han acabat la vetlada cantant Com és una fada.