NOTICIES DELS ITINERANTS

dg., 07/07/2019 - 21:01

Grup 1

Dijous 4 Hem eixit de Penyagolosa camí de Vistabella, la ruta ha estat fàcil i hem arribat de seguida.

Coneixem les normes del campament amb una cursa d’orientació pel poble de Vistabella.

Per la nit ens apropem a la muntanya del cementiri on fem una gimcana amb llanternes buscatn els sons que fan els monitors. Ha esta un dia meravellós per a poder conèixer-nos.

Divendres 5 Ens despertem al frontó de Vistabellai després de fer-nos la motxilla i desdejunar marxem cap a Benafigos. En la ruta hem de baixar i pujar, tornar a baixar i tornar a pujar. Esta primera ruta ja és més difícil i hi ha alguns que ho passen pitjor i la furgoneta ha de venir a ajudar-nos. Una companya vol anar a Cintorres i Dolors ve a buscar-la. Passem la vesprada divertits a la piscina.

Per la nit ens ajuntem a tocar les alegres cançons d’itinerants. Per a molts és el seu primer any d’itinerants i se les han d’aprendre.

Dissabte 6. Ens despertem a Benafigos i hem d’arribar caminant fins a Culla. Aquesta ruta té les baixades molt pronunciades i les pujades són matadores, però amb la furgoneta que ens ve a portar aigua i ens alleugereix el pes de l’esquena aconseguim arribar al destí, per la vesprada ebs divertim amb jocs cooperatius i per la nit assistim a una intensa explicació d’astronomia en l’observatori astronòmic de Culla.

Diumenge 7 Passem el dia en Culla, perquè hem decidit anul·lar la ruta i quedar-nos a descansar i recobrar forces.

Grup 3

Dijous 4. En arribar a Penyagolosa, hem esmorzat i hem fet jocs de presentació. En acabar, hem montat les tendes i hem explicat les normes. Després de dinar, hem pujat al pic. De nit, hem fet una versió lumínica del tierra mar i aire.

Divendres 5. En el camí a Xodos ens hem creuat amb el grup 3 i hem improvisat una xicoteta guerra d'aigua. Després de dinar, ens hem cosit i decorat les bosses de tela per als entrepans. En acabar, hem anat a la piscina, que ja tocava. De nit hem jugat a "Atrapa l'estoreta".

Dissabte 6. Hui hem patit molta calor en la ruta fins a Vistabella. De vesprada, hem fet una cursa d'orientació pel poble (que han guanyat les monitores). Després d'una estona cantant i un sopar molt bo,  hem fet la famosa "Nit picant".